Drømmehelg

Drømmestipendet arrangerte drømmehelg for alle vinnere av stipendet. Tusen takk for en utrolig fin og givende helg! Jeg har møtt så mange hyggelige mennesker, hørt inspirerende foredrag og blitt enda mer motivert for veien framover. Som kunstner stilles ofte spørsmålet: “Hva er det jeg driver med?” Spørsmålet blir heller ikke svart, vi bare lever videre i den uvissheten med et håp om at så lenge vi følger hjertet så kan det umulig bli så galt.

Dette var ihvertfall en helg som varmet hjertet og gav videre inspirasjon. “Våg å drømme!” - sier Drømmestipendet. Ofte er det sårbart å si drømmen sin høyt, men hvorfor ikke… Jeg skal våge å drømme, og jeg skal elske hvert skritt på veien. Takk for tiltroen og takk for hjertevarmen jeg fikk av dere denne helgen!

PÅ Hamar Teater under festmiddagen

Som kunstnerisk innslag viste pappa og jeg et utdrag fra vår nyeste fortellermusikal Eivind Bolt. Utraget ble godt mottatt, noe som betyr veldig mye for oss, ettersom vi har laget musikken og dramatiseringen selv.

Tusen takk! <3

Takk til Norsk Tipping, Norsk kulturskoleråd, Drømmestipendet og takk til alle drømmestipendambassadører som passet på at vi alle hadde en sosial, morsom, givende og inkluderende helg, hvor alle kunne føle seg sett og anerkjent for den de er!

“Håpet er våken drøm” - sitat: Aristoteles

Forrige
Forrige

Arbeidshelg

Neste
Neste

Sangoppdrag i fåberg kirke