Fullført PPU studium

Fra nå av kan du kalle meg Adjunkt og jeg kan offisielt jobbe på dramalinje på videregående skole, som er en av mine yndlingsjobber!

Det har vært en ekstremt krevende og travelt år på KHiO, med fulltidsstudium, jobb i Oslo Turnforening og diverse teaterjobber her og der. På én måte er det godt å være ferdig og kunne rette oppmerksomheten mot nye ting men på en annen måte er det trist at jeg ikke skal fortsette å gå i PPU-klassen lenger. Det er virkelig en klasse jeg har blitt utrolig glad i og, ikke for å skryte, flere lærere har også sagt at vi har vært en usedvanlig fin klasse. Det kan jo høres ut som smisk, men fra mitt ståsted er det helt sant!

Studiet har inkludert praksisopplæring for barnehagebarn, barneskole/kulturskole og videregående elever. I tillegg har vi fått undervisning i didaktikk og læringspsykologi. Alle fagene har vært veldig givende men praksisperioden på Hartvig Nissens videregående skole var nok det aller beste, i tillegg til den dagen alle i PPU klassen holdt undervisningsbolker for hverandre i våre ekspertområder.

PPU står for “Praktisk pedagogisk utdanning”. Jeg har nå studert pedagogikk i lys av teaterfaget mitt, som en videreførelse av bacheloren jeg har i utøvende fysisk teater.

Videre har jeg fått jobb på CREATE videregående skole i Lillehammer som lærer i teaterproduksjon. Dette gleder jeg meg masse til å sette i gang med!

Jeg har også igjen begynt å jobbe i Lillehammer Turnforening, der jeg jobbet før, og samtidig har jeg startet en rekke teaterprosjekter som jeg er skikkelig gira på å se resultatet av.

Men aller først venter en sommer med teaterprosjekter, forestillinger og en inneklemt liten tur til Sverige med kjæresten <3

Forrige
Forrige

Forprosjekt

Neste
Neste

Opplandspokalen 2024