Premiere på Dålle!

Rett etter jobb på Gjøvik på fredag den 21.okt kjørte jeg i full fart opp til Røyrvik for å sette i gang med en intens øvingsuke. Teamet var samlet med Emma Sofie Joma Rustad, Kevin Ulstad og meg. Etter en lang økt i sommer hadde Emma og jeg story og det meste av scenografien klar. Nå troppet Kevin opp med fullt lysutstyr og røykmaskin, men selve gjennomførelsen gjensto enda…

Men vi lot oss inspirere av vakre bilder både på vår egen scene men også i det vakre nordlyset som viste seg i Røyrvik.

Litt stressende var det jo at jeg hadde sagt ja til å være med på et tekstutviklingsarbeid på Unge Viken to dager før premieren, men det gikk nå bra det og. De ble fire timer kjøring til Værnes, så fly, tog og gjennomførelse på Unge Viken (som var en veldig givende stund), og rett på toget, flyet og fire timers kjøring tilbake. Teksten vi jobbet med tror jeg virkelig kan gjøre det godt når den får sin plass på scenen, så der heier jeg max på skaperet bak dette, Helene Nybø.

Jeg kom tilbake til Røyrvik med en søvnmangel som jeg ikke skulle klare å ta igjen før fem dager senere, men MEGAGIRA på å dra dette showet i land.

Vi rigget ned klokka 02.00 på natta og fyllte tre biler fulle av utstyr, klare til å kjøre til Røyrvik skole tidlig neste morgen. Natten ble ikke lang, men vi gjennomførte godt!

Morgenen etter fikk Emma og jeg litt tid til å se litt på den nye samiske barneserien som Emma har dubbet. Emma er nemlig den lille søte stemmen til Fantus i Minibarna. Senere på dagen spillte vi en forestilling i Stora Blåsjøen i Sverige som takk for at vi har fått låne øvingslokale helt gratis i to runder! Det ble en utrolig trivelig kveld med kaffe og kaker til alle publikummere etter forestillingen. Ingenting er som en god kakebit før man pakker inn i bilden og starter på hjemveien.

Hver kveld denne uka inneholdt også noen faste runder med kortspill før vi alle gikk til sengs. Det er også noe jeg kommer til å se tilbake på med gode følelser, men jeg er litt sjokkert over hvor sint jeg ble av å tape i “gris” den siste kvelden…

Tusen takk for nå!

Planen er å videreutvikle for så å spille videre.
Vi ses!

Forrige
Forrige

Buskerud-trampetten

Neste
Neste

Høstferie!