Premiereferie

Eivind Bolt ble endelig spilt i påsken etter mange lange år med arbeid. Å endelig sette dette prosjektet på scenen er et skummelt og spennende eventyr. Enn så lenge spilles forestillingen i fjellkirker for å koble forestillingen til et naturnært området samtidig som kan spille inne. Hver forestilling byr på nye møter med både fjellkirker og mennesker og vi gleder oss til fortsettelsen i sommer. Påskeferien er snart slutt og hverdagen begynner igjen. Da skal jeg tilbake i praksis på Hartvig Nissens vgs som dramalærer. Jeg ser fram imot det, og videre kommer en eksamensskriveperiode. Så kommer sommeren til slutt og da er det tid for en ny bolk med flere forestillinger. Jeg gleder meg til framtiden :)

Eivind Bolt ble spilt i Skei Fjellkirke og Espedalen Fjellkirke. Godt oppmøte i Skei, men i Espedalen kan jeg nok sette opp en bedre spilledato neste gang. Det var mange som var opptatt med andre arrangementer på påskeaften. Men kirken gav et nydelig scenebilde!

Skei Fjellkirke bød på nydelig lokale, koselige mennesker og en bratt og skummel bakke som utstyrsbilen vår såvidt klarte å kjøre opp.

Jeg er fornøyd med påsken og ser fram til sommeren hvor Eivind Bolt skal spilles igjen på flere steder. Turné planlegges nå.

Forrige
Forrige

Praksisplass som dramalærer ved Hartvig Nissens vgs

Neste
Neste

Julaften