Årsmøte i pangea produksjoner

Forrige helg var satt av til årsmøte i Pangea Produksjoner. Vi hadde god nytte og glede av å samles alle sammen igjen og idémyldre for den kommende sesongen!

Hva er Pangea Produksjoner? 

Pangea Produksjoner er et teaterkompani som ble dannet av kull 12 ved Nord Universitet i 2020. Vi er 18 medlemmer, og lager produksjoner med hele gjengen og i mindre konstellasjoner. Vi prøver å gjøre det meste selv- administrasjon, musikkomponering og utvikling av tekst og det sceniske materialet. Med 18 ulike hoder og hjerter slår vi oss sammen og deler på de ressursene vi har for å skape kunst som kan treffe dypt og bredt. 

Pangea var et superkontinent som eksisterte for omkring 300 millioner år siden, før kontinentalplatene begynte å drifte fra hverandre, og ble til kontinentene slik vi kjenner dem i dag. Pangea eksisterte bare et lite øyeblikk i geologisk tid, men det har satt spor i alt liv vi kjenner i verden. I våre produksjoner skal alle individer få opplevelsen av å være sammen som én superenhet, om så bare for et lite øyeblikk, for det kan sette dype spor i alt som skjer etterpå. Selv om kontinentalplatene fremdeles drifter fra hverandre, ønsker vi at alle verdens mennesker kan knyttes nærmere i fellesskap gjennom kunsten vi skaper.

Forrige
Forrige

Forestilling på Kolbotn skole

Neste
Neste

Full helg med kirkesang!