Førjulstid

Det har vært en fin førjulstid i år. Jeg har sunget julen inn på Lillehammer Frivilligsentral, hatt juleforestilling med 3.-4. klasse på Gjerdrum kulturskole, spilt barnehageforestilling med Møyfrid, og deltatt i førjulsarrangementet “Jul i Svingen”. I tillegg har oppgavene til første semester på PPU, KHiO blitt levert inn.

Som i fjor stilte pappa og jeg opp på Lillehammer Frivilligsentral og sang julen inn med alle som ville bli med. Det ble et koselig og vellykket arrangement hvor vi fant samhold mellom en gruppe mennesker som ikke kjente hverandre i utgangspunktet. Å ha noen arrangementer der alle kan føle på fellesskap er noe av det viktigste vi kan bidra med i førjulstiden.

På grunn av sykdom trengte Møyfrid igjen vikar til barnehageforestillingene i Lillehammer og jeg stilte gladelig opp! Jeg blir aldri lei av å spille for barnehagebarn. De er så morsomme og gir så mye respons. Det er også noe med at blikket til et lite barn røper at alt som skjer i livet, det skjer akkurat her og nå. En sånn tilstedeværelse trenger vi alle, men den er ekstra fin å ha når man er både skuespiller og publikum i en juleforestilling.

Fåberg har et arrangement som heter “Jul i svingen”. Her spilte Møyfrid og jeg vår lille julefortelling og det ble et veldig koselig førjulsarrangement.

Forrige
Forrige

Julaften

Neste
Neste

Halloween